MENU
Aula_close Layer 1

Job hos os

Ledige stillinger på Uldum Skole:

Leder du efter job som lærer, så tag endelig et kig her på vores hjemmeside eller kontakt os direkte https://uldum-skole.aula.dk/kontakt/kontakt-os for en nærmere snak.
En generel introduktion af vores skole finder du her https://uldum-skole.aula.dk/vores-skole/om-os.

Du kan også læse en generel introduktion https://www.hedensted.dk/om-kommunen/job-i-kommunen til det at arbejde i Hedensted Kommune, som Uldum skole jo er en del af. Via linket finder du information om kommunens personalepolitik, organisering og lign. Vil du læse mere om skolerne i Hedensted Kommune – fx om vores fokus på ”Klar til læring” så tjek https://www.hedensted.dk/borger/familie,-boern-og-unge/skole-og-sfo
Om vi aktuelt har ledige stillinger på Uldum skole, kan du se her Ledige stillinger i Hedensted Kommune
Tjek også gerne vores værdigrundlag og pædagogiske udgangspunkt (indsæt links) og se hvilke fantastiske mennesker, du vil få som kollegaer (link), hvis vi vælger hinanden.
Overvejer du at flytte til Hedensted Kommune, enten alene eller med din familie, så er du mere end velkommen! På  https://www.hedensted.dk/ kan du læse mere om vores 31 lokalområder, let adgang til job og infrastruktur – og selvfølgelig om livet, der leves her hos os.